Oud en Nieuw en Nieuwjaarswandeling

Door: Diggyx

Blijf op de hoogte en volg Digna

01 Januari 2012 | Oostenrijk, Mallnitz

Vrijdag hebben we weer lekker geskied, maar het sneeuwde wel de hele dag. Aan het eind van de middag een flinke sneeuwstorm en toen was het niet meer te doen

Oudjaarsdag hebben we rustig aan gedaan. Milan wilde graag naar een zwembad maar gezien zijn oorontsekingengedoe werd het een binnenspeeltuin in een groot winkelcentrum in Villach. Voor ons een rustig dagje dus. Toen we terug reden naar Mallnitz was het boven weer flink aan het sneeuwen.

Oudjaarsavond ook sneeuw en zelfs een beetje regen. Milan is wakker gebleven en de jaarwisseling was als vanouds weer een gezellig feest op het plein met dit jaar weer een live band. Daarna de traditie van Goulashsoep in het hotel. Half 2 in bed.

Vandaag hebben we een lange wandeling gemaakt naar de Stockerhutte. Erg lekker zo in het zonnetje met een dik pak sneeuw. Milan heeft de hele route lekker gespeeeld. De Stockerhutte is een echte ouderwets gezellige berghut met goede Oostenrijkse muziek en een knotsgekke eigenaar. We hebben er lekker bij het vuur gezeten en wat gedronken voordat we de weg terug zijn gewandeld.

Morgen weer op de lange latten. Als het weer goed is gaan we naar de Gletcher.

• 01 Januari 2012 - 15:12

Ma:

hoi hoi ton en wilma zijn hier dus ton wist op de site te komen , leuk even zo een bericht te ontvangen ,milan ziet er goed uit je ziet hem genieten. zou bijna jaloers worden op de vele sneeuw, geniet ervan ik ga vanavond met jan uit eten, en bel je daarna.dikke kus en groetjes van hier.

• 01 Januari 2012 - 16:52

Martin:

Als eerste de allerbeste wensen voor 2012. Het ziet er mooi uit allemaal alleen zie ik het liever groen en een graadje of 25 met een korte broek.

Groetjes Martin